About WCPN

Engelse vlag

WCPN stands for World Class Puzzles from the Netherlands. It is founded in 2013 by Delia Keetman, Richard Stolk and Hans (Hns) Eendebak.  WCPN is a non profit organisation. Our main goals are:
– To stimulate the popularity of language-neutral puzzles.
– To organize annual Dutch sudoku championships, and to organize annual Dutch logic puzzle championships.
– To support other countries with their puzzle activities.

WCPN is member of the World Puzzle Federation (WPF).

 

NL vlag

 

WCPN staat voor World Class Puzzles from the Netherlands, en is eind 2013 opgericht door Delia Keetman, Richard Stolk en Hans (Hns) Eendebak. Het is een vereniging, en de belangrijkste doelen van de vereniging zijn:
– Het stimuleren van de populariteit van taal- en cultuurneutrale puzzels.
– Het jaarlijks organiseren van Nederlandse sudoku- en puzzelkampioenschappen, om zo de beste puzzelaars naar het WK te kunnen afvaardigen.
– Het ondersteunen van andere nationale puzzelverenigingen.

WCPN is de officiële vertegenwoordiger van Nederland in de World Puzzle Federation (WPF).

Bestuur
Voorzitter: René Gilhuijs. René is naast zijn werk als jurist een enthousiast amateurpuzzelaar. Hoewel hij een relatieve nieuwkomer is in de puzzelwereld heeft hij de afgelopen jaren deelgenomen aan de wereldkampioenschappen puzzelen en sudoku.

Penningmeester: Richard Stolk. Richard is al jaren freelance puzzelmaker en verantwoordelijk voor een groot aantal internationale online sudokucompetities. Hij heeft afgelopen jaren meegedaan aan zowel het wk sudoku als het wk puzzelen, meer als liefhebber dan als kanshebber.

Secretaris: Saskia Benedictus. Saskia is docent op een Technische Hogeschool, en een Bèta in hart en nieren. Zij was als kind al een bevlogen logisch puzzelaar. In die hoedanigheid is zij al sinds jaar en dag betrokken bij het controleren van de eenduidigheid van vele logische puzzels.

Hoogte contributie
Lid worden van WCPN kost 25 euro per jaar.

Our bank account:

ING bank
Antwoordnummer 2
6800 PB Arnhem
The Netherlands

WCPN
IBAN: NL32 INGB 0006 4854 46
BIC: INGBNL2A

 
 

WCPN is member of the World Puzzle Federation (WPF) on behalf of The Netherlands.

© WCPN 2014-2024 - all rights reserved